Главная Каталог статей Полезные ссылки Поиск по сайту Гостевая книга Добавить статью

Главная arrow Новости arrow Актуально 

Де селитится: недорогі готелі Запоріжжя
Рейтинг: / 0
ХудшаяЛучшая 
26.06.2018 г.

Хочете подорожувати і не витрачати при цьому багато коштів? Думаєте, як зменшити найбільшу частину бюджету, яка звичайно уходить на оплату проживання? Найкраще рішення в такій ситуації – недорогі готелі чи хостели, яких досить багато у Запоріжжі та на острові Хортиця.

Хочете подорожувати і не витрачати при цьому багато коштів? Думаєте, як зменшити найбільшу частину бюджету, яка звичайно уходить на оплату проживання? Найкраще рішення в такій ситуації – недорогі готелі чи хостели, яких досить багато у Запоріжжі та на острові Хортиця.

1. Готель «Хортиця»

Найкращий варіант для тих, хто приїхав, щоб побачити один з наймальовничіших куточків України – острів Хортиця Запоріжжя. Окрім зручного розташування, до послуг гостей кафе, сауна, безкоштовне паркування.

Ціни: стандартний номер на одного коштує від 210 грн.

2. Готель «Джаз»

Готель розташований у 15 хв. їзди від автовокзалу Запоріжжя. У номері є все необхідне для комфортного проживання: холодильник, кондиціонер, санвузол. На території закладу працюють перукарня, тренажерна зала, більярд, сауна.

Ціни: стандартний номер на одного коштує 270 грн.

3. Готель «Спорт»

Готель входить до складу спортивного комплексу, розташований недалеко від центру. Номери обладнані кондиціонерами, холодильниками, санвузлом з душовою кабіною. В готелі є також номери без зручностей, зі спільним санвузлом на поверсі. За додаткову плату можна скористатись послугами кафе, тренажерної зали, сауни, більярдної.

Ціни: напівлюкс на одного коштує 270 грн.

готель "Комфорт" у Запоріжжі

4. Готель та хостел «Комфорт»

Зручно розташований у історичній частині міста. Має номерний фонд різних цінових категорій. У кожному номері – холодильник, телевізор, кондиціонер, Wi-Fi, власний санвузол. Цілодобово працює служба доставки їжі у номер.

Ціни: стандартний номер на одного коштує 350 грн.

5. Готель «Україна»

Тризірковий готель з такою назвою – класика кожного обласного центру. Номери обладнані телевізором з супутниковим телебаченням, холодильником, телефоном. В кожному номері є душ з гарячою водою. На першому поверсі готелю розташований ресторан та банкетні зали. Додатково – послуги пральні, безкоштовне паркування. Доступна безготівкова оплата послуг.

Ціни: стандартний номер на одного коштує 540 грн.

6. Готель «Сфінкс»

Розташований у спальному районі міста, відстань від центру – 7 км. У номері є холодильник, телевізор, санвузол, безкоштовний Wi-Fi. Також на території є паркування. У цьому готелі не дозволяється проживання з домашніми тваринами.

Ціни: стандартний номер на одного коштує 300 грн.

Додаткову інформацію про ці та інші готелі Запоріжжя шукайте на порталі «Запоріжжя. Сім шляхів до пригод».

» Нет комментариев
Пока комментариев нет
» Написать комментарий
Email (не публикуется)
Имя
Фамилия
Комментарий
 осталось символов
Captcha Image Regenerate code when it's unreadable
 
« Пред.   След. »